U bent hier :

  • Nvm
  • Funda in business
  • VastgoedCert
  • TMI

Wateringweg 43 HAARLEM

Vraagprijs € 178.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfs-/kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  72 m²
Opp bedrijfshal  :  73 m²
Bouwjaar  :  2002
Perceeloppervlakte  :  78 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
OP EEN HOEK GELEGEN BEDRIJFRUIMTE VAN CA. 145m2 GELEGEN IN DE WAARDEPOLDER

Centraal gelegen op het bedrijventerrein de Waardepolder, wordt deze moderne en goed bereikbare bedrijfsruimte van ca. 145m² verdeeld over de parterre en 1e verdieping te koop aangeboden. Deze (in 2002 gebouwde) bedrijfsruimte is uitermate geschikt als bedrijfsruimte/praktijkruimte met kantoor. Maar ook opslag of stalling is mogelijk. De bedrijfsruimte heeft voldoende daglicht toetreding waardoor er gemakkelijk kantoren kunnen worden gerealiseerd.

Dit object aan de Wateringweg 43 is in goede staat en kan geheel naar eigen wensen worden ingedeeld waardoor het geschikt is voor divers gebruik. De ruimte is toegankelijk via een brede elektrisch overheaddeur en om de hoek gelegen entree.

Waarom de Waarderpolder?
Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Het grootste voordeel is de bereikbaarheid via de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de Oostweg.

Indeling:
Entree middels overheaddeur aan de voorzijde van het gebouw, aparte entree gelegen om de hoek, hal met meterkast en vaste trap, toilet met wastafel, vanuit de hal toegang tot de parterre ruimte die nu verdeeld zijn in 3 units.

1e verdieping; ruime kantoorunit van ca. 72m2 die geheel naar eigen wens ingedeeld kan worden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2002
• Eigen nuts voorzieningen aanwezig, 6 groepen met krachtstroom
• Brandhaspel aanwezig
• Zeer goed bereikbaar
• Alarm/ Beveiligingssysteem
• Airconditioning
• Leegstaat

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (vrij parkeren), eigen parkeerplaatsen.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.