U bent hier :

  • Nvm
  • Funda in business
  • VastgoedCert
  • TMI

Bedrijfsmatig vastgoed met woningen

Makelaar woon winkel pand bedrijfswoning woningportefeuille verhuurde woning en woningbelegging Makelaar woon winkel pand bedrijfswoning woningportefeuille verhuurde woning en woningbelegging

Voor de verkoop of verhuur van woningen, uw woon/winkelpand of bedrijfspand met woning heeft Bedrijfslocatie.NL een uitstekende oplossing. Verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed is werk voor onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaars. De samenwerking met diverse lokaal opererende woningmakelaars of uw eigen woningmakelaar en gecombineerde aanbiedingen zorgen voor de meest complete marktbenadering en een succesvolle transactie. Lees meer over het verhuren of verkopen van uw bedrijfsruimte met woning.

Ook voor taxatie en beheer van woningen of uw woningportefeuille bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u zelfstandig ondernemer of ZZP-er en wilt u uw woonhuis financieren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheek. Door de samenwerking met Huis&Hypotheek bieden wij u als ondernemer uitstekende mogelijkheden voor het aanvragen van een hypotheek van uw woning. Middels een quickscan bieden wij u vooraf inzicht in de financieringsmogelijkheden.

Neem contact op voor een afspraak 023-5251525 of info@bedrijfslocatie.nl