U bent hier :

  • Nvm
  • Funda in business
  • VastgoedCert
  • TMI

Ons team

Giel van der Schaaf
Giel van der Schaaf
Makelaar - Register Taxateur RMT RT

Sinds 2001 is Giel van der Schaaf werkzaam in de makelaardij. Na bij andere makelaars in Amsterdam en Zaandam gewerkt te hebben maakte Giel in 2002 de stap naar de regio Haarlem. Eerste werkte hij alleen als makelaar vanuit het Bloemendaalse kantoor Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Vanaf 2008 is daar het kantoor van Bedrijfslocatie.NL in Haarlem bij gekomen. Giel is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Business en NVM Wonen. Als makelaar - taxateur is Giel gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Wonen/MKB.

ArieJan van der Schaaf
ArieJan van der Schaaf
Makelaar - Register Taxateur RT

Na 2 jaar buitendienst bij de Westland Utrecht Hypotheekbank als inspecteur (accountmanager) maakte ArieJan van der Schaaf in 1977 de stap naar de Makelaardij. ArieJan werkte sinds 1981 bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars waarna hij in 2008 de stap maakte naar Bedrijfslocatie.NL. ArieJan is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Business. Als makelaar - taxateur is ArieJan gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV). Naast werkzaamheden voor Bedrijfslocatie.NL is ArieJan actief in diverse functies binnen de NVM.

Pieter Kooijmans
Pieter Kooijmans
Makelaar -Taxateur RMT

In 1995 maakte Pieter Kooijmans de overstap van de bankwereld naar de makelaardij. Pieter is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Wonen. Als makelaar - taxateur is Pieter gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Wonen/MKB.

Steve Brown
Steve Brown
Assistent Makelaar

Sinds 2014 werkt ing. Steve Brown bij Bedrijfslocatie.NL als assistent makelaar. Steve volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde/Vastgoedkunde. In het vastgoed deed hij ervaringen op bij woningbouwverenigingen Elan wonen en Stadgenoot.

Chantal de Meer
Chantal de Meer

Na haar studie commerciële economie is Chantal in 2015 begonnen bij Bedrijfslocatie.NL. Chantal is een positieve duizendpoot, iets wat perfect past bij haar functie als commercieel medewerker. Ieder pand is anders, het verzamelen van alle informatie en de mogelijkheden bekijken vindt zij het meest interessant. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, uw bedrijf of uw pand? Chantal helpt u graag iets passends te vinden bij uw wensen!