Terug naar de resultaten
martijn vonck fotografie (1)

Bennebroekerlaan 85

2121 GS Bennebroek
Vraagprijs € 525.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op centrale locatie in Bennebroek gelegen HOEK woon-/winkel-/bedrijfspand met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De parterre is ca. 3 jaar geleden gerenoveerd en voorzien van een betonnen begane grondvloer, vloerverwarming en nieuwe elektra. Thans is de parterre in gebruik als restaurant met bovenwoning en groot dakterras, maar biedt volop mogelijkheden voor praktijk-/bedrijf aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 254 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op centrale locatie in Bennebroek gelegen HOEK woon-/winkel-/bedrijfspand met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De parterre is ca. 3 jaar geleden gerenoveerd en voorzien van een betonnen begane grondvloer, vloerverwarming en nieuwe elektra. Thans is de parterre in gebruik als restaurant met bovenwoning en groot dakterras, maar biedt volop mogelijkheden voor praktijk-/bedrijf aan huis.

De totale gebruiksoppervlakte bedraagt ca. 254m²: restaurant ca. 150 m²; bovenwoning op de 1e en 2e verdieping ca. 104 m². Perceeloppervlakte 368m².

Indeling
Parterre: entree voorzijde, hal met meterkast, restaurant met gestuukte wanden, tegelvloer (vloerverwarming), twee toiletten met fontein, toegang tot,
afhaalruimte: entree, bar, toegang tot keuken en bijkeuken met twee dakramen en cv-ketelopstelling, berging met toegang tot het parkeerterrein en trapopgang naar

1e Verdieping: entree, overloop, bergkast met cv-ketelopstelling, badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoekenradiator, gang, twee slaapkamers, tweede badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel, woonkamer met eenvoudig keukenblok.

2e Verdieping: overloop met dakkapel, wasmachine- en drogeraansluiting, drie kamers.

Bijzonderheden:
- De parterre is ca. 3 jaar geleden gerenoveerd.
- Parterre betonnen vloer en vloerverwarming aanwezig.
- Elektra is ca. 3 jaar geleden vernieuwd.
- Parterre ca. 150m² groot
- Gebruiksoppervlakte wonen 1e en 2e verdieping ca. 104m²
- Gebouwgebonden buitenruimte 71m²
- Indicatie inhoud van het gehele pand is 518m³.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Mogelijkheden voor praktijk-/bedrijf aan huis en/of bijvoorbeeld verhuur van wooneenheid.
- Conform het bestemmingplan is de bestemming van het geheel "Centrum 2" en heeft als functieaanduiding "horeca van categorie 4". Tevens is het bestemd voor horeca-activiteiten in "categorie 2". De verdiepingen mogen uitsluitend worden gebruikt voor wonen.

De voor 'Centrum - 2' aangewezen gronde is bestemd voor gebouwen ten behoeve van:
detailhandel, dienstverlening met baliefunctie, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, horeca-activiteiten in categorie horeca 1, zoals beschreven in de staat van horeca-activiteiten, ondersteunende horecavoorzieningen in detailhandelsvestigingen, wonen op de eerste en daarboven gelegen verdiepingen, met daarbij behorende: parkeervoorzieningen, laad- en losruimten, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, wegen en paden, groenvoorzieningen, tuinen, terreinen en erven.

Horeca 4 (Fastfood)
Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van mee te nemen of ter plaatse te nuttigen al dan niet in wegwerpverpakking geserveerde, eenvoudige, snel bereide en snel te nuttigen maaltijden of etenswaren. Planologische kenmerken: overdag en s' avonds geopend, zelfstandige functie, variabele verkeersdruk, door korte bezoekduur meestal een beperkte parkeerdruk, kans op geluidshinder voor de omgeving is beperkt, kans op geurhinder voor de omgeving is aanwezig, de aanwezigheid van een bezorg functie kan tot extra hinder voor de omgeving leiden. Voorbeelden: snackbar, cafetaria, automatiek, grillroom, fastfoodrestaurant, ijssalon, afhaalrestaurant (eventueel incl. bezorgservice)

Horeca 2 (Restaurants)
Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van ter plaatse te nuttigen maaltijden. Planologische kenmerken: overdag en s' avonds geopend, zelfstandige functie, variabele verkeers- en parkeerdruk, kans op geluidshinder voor de omgeving is beperkt, kans op geurhinder voor de omgeving is aanwezig. Achtergrondmuziek in het gebouw van de inrichting is mogelijk (minder dan 70 dB(A) zendniveau indien er aanpandige woningen zijn, anders minder dan 80 B(A), bij gesloten ramen en deuren). Voorbeelden: bistro; eetcafé; brasserie; restaurant.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 254 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 368 m² Frontbreedte 548 cm Energie Energieklasse B Energieindex 1.13 Energie einddatum 20-07-2028 Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Horeca, Kantoorruimte, Overige Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
254 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
548 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
254 m²
In units vanaf
254 m²
Aantal verdiepingen
1
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
254 m²
Verdiepingen
1
Functie
Horeca
Horeca concentratiegebied
Ja
Sector
Fastfoodsector
Woonruimte aanwezig
Ja
Horecaruimte
150 m²
Sector
Restaurantsector
Woonruimte aanwezig
Ja
Horecaruimte
1 m²
Route van naar Bennebroekerlaan 85, 2121 GS Bennebroek

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.