Terug naar de resultaten
Hendrik Figeeweg 3 G15 in Haarlem 2031 BJ

Hendrik Figeeweg 3 G15

2031 BJ Haarlem
Huurprijs € 1.495,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur moderne kantoorruimte ca. 107m² incl. 1 parkeerplaats

Te huur in het spraakmakende gebouw: FigeeCenter, een moderne en hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte. Werken met fantastisch uitzicht op het water en een eigen parkeerplaats voor de deur! De kantoorruimte is geheel luxe ingericht met parketvloeren, gestuukte wanden en plafonds met verlichting. Dit kantoor biedt aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur moderne kantoorruimte ca. 107m² incl. 1 parkeerplaats

Te huur in het spraakmakende gebouw: FigeeCenter, een moderne en hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte. Werken met fantastisch uitzicht op het water en een eigen parkeerplaats voor de deur! De kantoorruimte is geheel luxe ingericht met parketvloeren, gestuukte wanden en plafonds met verlichting. Dit kantoor biedt aan de voorzijde uitzicht op de Oerkapkade en “Het Meterhuis”, industrieel erfgoed aan de overzijde waar binnenkort horeca zal worden gevestigd. Tevens is naast het gebouw aanwezig: de Bakke-rij, een ideale locatie om met uw klanten een broodje te eten of te bestellen.

De kantoorruimte bevindt zich op de 2e etage in het FigeeCenter en is bereikbaar via het fraaie trappenhuis en een lift. Door de zuidelijke ligging is er veel lichttoetreding en een prettige werksfeer! De ruimte beschikt over een afsluitbare keuken, separaat toilet en alarmsysteem. Het kantoor is voorzien van een fraaie lichte parketvloer, gestuukte wanden en gestuukt plafond met sierlijsten en luxe geïntegreerde verlichting. De data voorzieningen zijn geheel weggewerkt in de afwerkingen.

Oppervlakte:
ca. 107m² VVO

Indeling:
Parterre: entree, hal, trappenhuis, lift.
Tweede verdieping: open kantoorruimte/showroom, afsluitbare keuken en separaat toilet.

Voorzieningen:
• Eigen parkeerplaats voor de deur
• Keuken
• Toilet
• Gemeenschappelijke entree
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combiketel
• Lift

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (vrij parkeren)

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Recent is de fietsbrug geplaatst welke dit deel van de Waarderpolder met de binnenstad verbindt. Met de auto is het industrieterrein ontsloten via de Rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rotterpolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Op 500 meter is een bushalte gelegen.

Locatie:
Door haar ligging is de Waardepolder uitstekend bereikbaar en het kantoor ligt op een prachtige locatie aan het water. Het kantoor ligt op de grens van de fraaie deelgebieden Figee Terrein en Haarlemmer Stroom.

Bijzonderheden:
• Huurtermijn minimaal 3 jaar
• Servicekosten € 240,- per maand
• Bouwjaar 2009

Huurcondities:
• Huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW
• Huurtermijn en opleverdatum in nader overleg te bepalen
• Huurbetaling per maand vooraf
• Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg
• Oplevering Turn-key

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 240,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 107 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Hendrik Figeeweg 3 G15, 2031 BJ Haarlem
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring