180006233

A. Hofmanweg 1B 24,

Haarlem

Vraagprijs

  • Vraagprijs € 250.000 v.o.n.

Oppervlakte

105m2

Energielabel

A ++

Bouwjaar

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Prijs

  • Vraagprijs € 250.000 v.o.n.

Bouwvorm

Soort object

  • Hoofdbestemming Kantoorruimte

Indeling

Oppervlakte

105m2

Units vanaf

105m2

Energie

Energielabel

A ++

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid

Overig

Onderhoud binnen

Onderhoud buiten

Uw makelaar

Pieter

Kooijmans

Makelaar & Taxateur

Prachtig object in

Haarlem

Kantoren te koop in exclusief kantoorcomplex Bamboo HQ

Ontdek Bamboo HQ, een exclusief en duurzaam kantoorgebouw gelegen op een A-locatie direct bij de entree van het bruisende Haarlem. Een unieke kans om je eigen comfortabele kantoor met parkeerplaats te kopen.

De maatvoering van de units varieert tussen de 91 m2 en 234 m2 en door het koppelen van units is vrijwel iedere combinatie van ruimte invulling denkbaar. Zowel horizontaal als verticaal kunnen units worden gecombineerd.

Unit 1B24:
Verdieping:
Deze unit bestaat uit kantoorruimte op de 1ste verdieping.
Plafondhoogte:
Deze unit heeft een royale plafondhoogte van ca. 3.30 meter.
Lift:
Deze unit beschikt wel over een lift.

Het gebouw wordt duurzaam getransformeerd naar luxe kantoorruimten die gekenmerkt worden door:
1. Hoge plafonds
2. Veel daglicht
3. Vloerverwarming
4. Parkeerplaats
5. Veilige werkplek
6. Lift
7. Duurzaam
8. Eigen zonnepanelen
9. Representatieve uitstraling
10. Hoogwaardige materialen
11. Eigen hoogwaardige installaties
12. Showroom mogelijk
13. Vrij indeelbare ruimte

Bamboo HQ biedt zelfstandige commerciële ruimten voor ondernemers die belang hechten aan een duurzame, representatieve, hoogwaardige, professionele werkomgeving. Uniek aan het concept is de nadruk die wordt gelegd op zelfstandigheid gecombineerd met duurzaamheid in een corporate multi-tenant gebouw. Een representatieve uitstraling met behoud van de eigen identiteit en functionaliteit.

Alle units beschikken over 1 verplicht af te nemen parkeerplaats. Parkeerplaatsen die aan de voorzijde van het gebouw zijn gesitueerd kunnen tevens van een individuele laadpaal worden voorzien.
Door de V.V.E. zal een meerjarenonderhoudsplan worden vastgesteld. Het indicatieve voorschot servicekosten bedraagt € 12,50/m²/jaar voor kantoren zonder lift en € 15,-/m²/jaar voor kantoren met lift.

DUURZAME TRANSFORMATIE
Bamboo HQ Haarlem past de gehele buitenschil van het gebouw aan, om het geschikt te maken voor de huisvesting van ca. 30 zelfstandige ondernemingen. 20 zelfstandige kantoorunits op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en 10 multi-functionele ruimtes met volledige onderkeldering op de begane grond. Daarnaast worden er 4 nieuwe entrees gerealiseerd in de voorzijde van het gebouw, met overdekte entrees die toegang bieden naar de centrale ruimtes met liften en trappenhuizen. De gevels worden na het verduurzamen met onder andere isolatie die grenst aan hedendaagse nieuwbouweisen, voorzien van hoogwaardige materialen met onder andere natuurinclusieve, waterbergende en zelfs CO2 negatieve kwaliteiten.
Alle units beschikken over vloerverwarming en beschikken over aansluitpunten voor een individuele WTW installatie. De units zijn volledig vrij indeelbaar en dus geschikt als open kantoortuin of individueel gewenste compartimentering. Door de volledige voor- en achtergevel te voorzien van glaspartijen is er bijzonder veel daglichttoetreding in de kantoren wat zorgt voor een open transparante uitstraling. De 4 entrees in de voorgevel ontsluiten de verdiepingen middels lift of trap en zijn daarmee tevens toegankelijk voor mindervaliden bezoekers. Iedere unit beschikt over een videofooninstallatie waarmee bezoekers de toegang tot het gebouw wordt geboden. De begane grond units zijn allemaal voorzien van volledige verwarmd souterrain met hoge plafonds die exclusief toegankelijk is vanuit de unit zelf. De verdiepingshoge raampartijen aan de voor- en achterzijde zijn representatief en stralen exclusiviteit uit.

De gevel van het gebouw is op de verdiepingen afgewerkt en ontworpen in het CO2 neutrale MOSO bamboo, ontworpen naar de ideeën van BALK Architects te Amsterdam. De kopgevels bestaan op de verdiepingen uit Mosbeton volgens het innovatieve concept van Gorespyre. Betonmos volgens de receptuur van Gorespyre heeft natuurinclusieve, waterbergende en CO2 negatieve impact op een omgeving. Deze unieke eigenschappen zijn van toegevoegde waarde op het concept. Alle kozijnen worden nieuw uitgevoerd in geanodiseerd aluminium conform de Masterline serie van Reynaers. Deze gedetailleerd geprofileerde aluminium kozijnserie staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Het onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw wordt door de materiaalkeuzes tot een minimum beperkt en is daarmee onderhoudsvriendelijk.

LIGGING
De ligging van dit project aan de A. Hofmanweg 1B is bijzonder gunstig, direct bij de entree van Haarlem. Met directe toegang tot belangrijke rijkswegen en in de directe nabijheid van het NS-station
Spaarnwoude, biedt Bamboo HQ een perfecte bereikbaarheid voor uw bedrijf.

De kantoorruimten op de verdiepingen bieden mooi uitzicht richting de Veerpolder en richting de binnenstad van Haarlem. Direct om de hoek is de Veerplas en Veerpolder gelegen waar alle ruimte is voor een break of wandeling. Ook diverse bedrijven en dienstverleners zijn dichtbij gelegen.

Verken de prachtige omgeving van Bedrijventerrein Waarderpolder, waar u de perfecte balans vindt tussen een inspirerende omgeving en stedelijke bereikbaarheid. Deze ideale bedrijfslocatie ligt aan de rand van Haarlem, in het hart van de metropoolregio, op slechts 15 minuten rijden van zowel Amsterdam als Schiphol. Met uitstekende fietsroutes en snelle regionale OV-verbindingen biedt deze locatie de ideale setting voor uw bedrijf.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie en het selecteren van jouw ideale unit. Of bel met ons kantoor voor meer informatie.

Reageer direct