175939697

Bloemendaalseweg 18,

Bloemendaal

Vraagprijs

  • Vraagprijs € 750.000 k.k.

Oppervlakte

220m2

Energielabel

Bouwjaar

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Prijs

  • Vraagprijs € 750.000 k.k.

Bouwvorm

Soort object

  • Hoofdbestemming Belegging

Indeling

Oppervlakte

220m2

Units vanaf

m2

Energie

Energielabel

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid

Overig

Onderhoud binnen

Onderhoud buiten

Uw makelaar

Giel

van der Schaaf

Register Makelaar Taxateur

Prachtig object in

Bloemendaal

In het dorpscentrum van Bloemendaal gelegen courante winkelruimte (ca. 109m²) en 2 zelfstandige woningen op de verdiepingen. De winkel is per 1 augustus 2023 verhuurd voor een periode van 2 jaar en 3 optiejaren. De woningen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd en kunnen worden gesplitst (concept splitsing ter inzage). Het object is prettig gelegen in de winkelstraat op de hoek van de Boslaan.
De winkel is dit jaar gerenoveerd en verkeert in goede staat van onderhoud. De woningen verkeren in goede staat van onderhoud en hebben zelfstandige CV- en elektra installaties en een gemeenschappelijke nutsaansluiting met tussenmeters.
De perceeloppervlakte is ca. 147m² en de winkel en woningen zijn nog niet juridisch gesplitst. Mogelijk dat alle 3 de eenheden juridisch kunnen worden gesplitst. Hier wordt thans onderzoek naar gedaan.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald) en nabij het object (vrij parkeren).

Bereikbaarheid:
De winkelstraat is uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. NS station Bloemendaal is op loopafstand gelegen.

Locatie:
De Bloemendaalseweg is een straat met vele karakteristieke panden en winkels. Het is de belangrijkste winkelstraat in het centrum van Bloemendaal. Op deze toplocatie midden in het centrum vindt u bekende grote winkelketens en de gezelligste boetiekjes en restaurants.

Huurgegevens:
• Totale huuropbrengst is € 54.764,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.
• Huurlijst met huuropbrengsten en servicekosten op te vragen via Bedrijfslocatie.NL.
• De winkel is verhuurd voor een periode van 2 + 3 jaar met ingangsdatum 1 augustus 2023.
• De woningen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd.

Indeling:
Parterre:
De winkel bestaat uit ca. 109 m² winkelruimte, keuken en opslagruimte. De moderne winkelruimte heeft een frontbreedte van 6.35 meter. Het zijraam aan de voorzijde geeft extra daglichttoetreding.
Aan de achterzijde is een poort en opgang gelegen naar de bovenwoningen.

Eerste etage Boslaan 46:
Entree, gemeenschappelijke hal en gezamenlijke berging, toegang tot appartement 1e etage en trap naar tweede etage. Het appartement heeft een lichte woonkamer, tevens een ruime open keuken met afzuigkap, oven, gas kookplaat en koelkast, een royale en nette badkamer met 2 wastafels, een douche en toilet en 1 slaapkamer.

Tweede etage Boslaan 46A:
Entree via de keuken, woonkamer, badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet, aansluiting voor een wasmachine / droger.

Bestemming:
Centrum-1
De voor Centrum – 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening met baliefunctie;
c. ondersteunende horecavoorzieningen in detailhandelsvestigingen, met dien verstande dat maximaal 20% van het verkoop vloeroppervlak wordt ingericht ten behoeve van ondersteunende horecavoorzieningen, met een maximum van 30 m² per detailhandelsvestiging;
Definitie “dienstverlening met baliefunctie”: het bedrijfsmatig diensten aanbieden, waarbij het publiek rechtstreeks via een balie te woord wordt gestaan en geholpen, een belwinkel en internetcafé worden hieronder ook begrepen.
Definitie “ondersteunende horecavoorzieningen”: een horecavoorziening binnen een bestemming waarvan de functie een andere dan horeca is, maar waar bezoekers van de hoofdfunctie ter plaatse drank en etenswaren kunnen nuttigen.

Koopovereenkomst:
• Koopsom te vermeerderen met kosten koper.
• Notaris ter keuze van koper in regio Haarlem.
• Diverse verkoopclausules van toepassing, zie brochure.
• Uitdrukkelijk geldt een voorbehoud goedkeuring en gunningsrecht verkoper.
• Uitdrukkelijk gelden de voorwaarden en clausules zoals opgenomen in de projectinformatie.
• Zekerheidsstelling te voldoen binnen twee weken na tekenen koopakte.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.

Reageer direct