184558433

Schouwtjeslaan 63,

Haarlem

Vraagprijs

  • Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

Oppervlakte

175m2

Energielabel

Bouwjaar

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Prijs

  • Vraagprijs € 1.195.000 k.k.

Bouwvorm

Soort object

  • Hoofdbestemming Kantoorruimte

Indeling

Oppervlakte

175m2

Units vanaf

175m2

Energie

Energielabel

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid

Overig

Onderhoud binnen

Onderhoud buiten

Uw makelaar

Paul

Wijkhuizen

Register Makelaar Taxateur

Prachtig object in

Haarlem

Altijd al uw eigen kantoor- of praktijkruimte willen hebben en tevens genieten van stabiele huurinkomsten?
Dan is dit uw kans.

Met uitzicht op de Leidsevaart en gelegen op de hoek met de Schouwtjeslaan en gelegen in de gewilde Koninginnebuurt, treft u dit markante pand dat in 1914 werd gebouwd voor de Bond van Oud-Onderofficieren van de Afdeling Haarlem. Het pand bestaat uit een zelfstandige kantoor-/praktijk op de begane grond die vrij van huur of gebruik zal worden opgeleverd en voor de verdieping geldt dat hier zich 8 onzelfstandige en verhuurde wooneenheden bevinden.

De Van Merlenstraat 1 te Haarlem
Kantoor- of praktijkruimte van ca. 175 m2 met eigen entree en nutsvoorzieningen met toiletgroep, 5 kamers en een grote open, indeelbare ruimte. Deze ruimte is geschikt en bestemd voor gebruik als kantoor maar ook voor (medische) praktijken.

De Schouwtjeslaan 63 rood te Haarlem
Dit betreft een bovenwoning die geschikt is en vergund is voor kamerverhuur en bestaat op de eerste verdieping uit vier kamers met gezamenlijk gebruik van toilet en douche en op de tweede verdieping eveneens vier kamers met gezamenlijk gebruik van toilet en douche. Het totale woonoppervlak omvat ca. 127 m2 en de totale kale huuropbrengst bedraagt ca.
€ 36.000 per jaar. Inclusief servicekosten en voorschot energie bedragen de bruto huurinkomsten ca. € 47.000 per jaar. De kamerverhuur exploitatie is professioneel uitbesteed en kan worden gecontinueerd zodat u zelf geen omkijken heeft naar het beheer of vinden nieuwe huurders bij mutaties.

Overige bijzonderheden:
• Van Merlenstraat 1 wordt 1 augustus 2024 vrij van huur of gebruik opgeleverd en is per die datum beschikbaar voor eigen gebruik of om weer verhuurd te worden.
• Laatst bekende huurprijs van de Van Merlenstraat 1 bedroeg ca. € 40.000 per jaar.
• Schouwtjeslaan 63 rood wordt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten opgeleverd.
• Een dataroom is beschikbaar met zaken zoals contracten, exploitatiekosten, kadastrale aktes, tekeningen, vergunning en foto’s.
• Object wordt verkocht en geleverd conform het “as-is-where-is” principe.
• Koopsom belast met overdrachtsbelasting maar geen BTW.
• Prima financierbaar bij eigengebruik kantoor- praktijkruimte.

Bestemming:
Gemengd – 3.

Locatie:
Centraal en goed bereikbaar gelegen op Schouwtjeslaan/Van Merlenstraat. Direct bij uitvalswegen en in woonwijk.

Bereikbaarheid:
Goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Koopvoorwaarden:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige (funderingstechnische), juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper heeft het object zelf nooit gebruikt anders dan als beleggingsobject en kan/zal aldus geen garanties verstrekken en/of aansprakelijkheid ter zake aanvaarden. Er geldt een voorbehoud goedkeuring en gunningsrecht verkoper. Tevens zijn de volgende clausules van toepassing: asbestclausule, ouderdomsclausule, funderingsclausule, bodemclausule, waterhuishoudingsclausule en niet zelf in gebruik clausule.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.

Reageer direct