WONINGMAKELAARDIJ: OOK BEDRIJFSMATIG VASTGOED MET WONINGEN

Bedrijfsmatig vastgoed met woningen is een vak apart, maar wel een vak waarin onze makelaars bij Bedrijfslocatie.NL gespecialiseerd zijn. Voor de verkoop of verhuur van gecombineerde objecten zoals winkels met bovenwoning, bedrijfspanden met woonhuis of woningen met praktijkruimte heeft u een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar nodig die bovendien beschikt over kennis van de lokale woningmarkt. Bedrijfslocatie.NL en Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars (onze woningmakelaardij) of samenwerking met uw eigen woningmakelaaren bieden u de meest complete marktbenadering. Dit vergroot de kans op een succesvolle transactie. Lees meer over het verhuren of verkopen van uw bedrijfsruimte met woning.


FINANCIERING VOOR ONDERNEMERS

Bent u zelfstandig ondernemer of ZZP-er en wilt u uw woonhuis financieren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een hypotheek. Door de samenwerking met Huis&Hypotheek bieden wij u als ondernemer uitstekende mogelijkheden voor het aanvragen van een hypotheek van uw woning. Middels een quickscan bieden wij u vooraf inzicht in de financieringsmogelijkheden.

 

TAXATIE EN BEHEER

U kunt onze professionals van Bedrijfslocatie.NL ook inschakelen voor taxatie en beheer van uw woning of uw woningportefeuille.
 

Wilt u meer informatie over gecombineerd wonen en werken in één pand? Neem contact op voor een afspraak via 023-5251525 of info@bedrijfslocatie.nl.

Of vul het contactformulier hieronder in voor aanvullende informatie of toelichting op uw verzoek:

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring