Ons team 

Giel van der Schaaf
Register Makelaar Taxateur

Giel@bedrijfslocatie.nl
023-5251525

Sinds 2001 is Giel van der Schaaf werkzaam in de makelaardij. Na bij andere makelaars in Amsterdam en Zaandam gewerkt te hebben maakte Giel in 2002 de stap naar de regio Haarlem. Eerste werkte hij alleen als makelaar vanuit het Bloemendaalse kantoor Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Vanaf 2008 is daar het kantoor van Bedrijfslocatie.NL in Haarlem bij gekomen. Giel is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Business en NVM Wonen. Als makelaar - taxateur is Giel gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Wonen/MKB.
 

Pieter Kooijmans
Register Makelaar Taxateur

Pieter@skmakelaars.nl
023-5251525

In 1995 maakte Pieter Kooijmans de overstap van de bankwereld naar de makelaardij. Pieter is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Wonen. Als makelaar - taxateur is Pieter gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Wonen/MKB.
 

ArieJan van der Schaaf
Register Makelaar Taxateur

Aj@bedrijfslocatie.nl
023-5251525

Na 2 jaar buitendienst bij de Westland Utrecht Hypotheekbank als inspecteur (accountmanager) maakte ArieJan van der Schaaf in 1977 de stap naar de Makelaardij. ArieJan werkte sinds 1981 bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars waarna hij in 2008 de stap maakte naar Bedrijfslocatie.NL. ArieJan is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Business. Als makelaar - taxateur is ArieJan gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV). Naast werkzaamheden voor Bedrijfslocatie.NL is ArieJan actief in diverse functies binnen de NVM.
 

Steve Brown
Assistent makelaar

Steve@skmakelaars.nl
023-5251525

Sinds 2014 werkt ing. Steve Brown bij Bedrijfslocatie.NL als assistent makelaar. Steve volgde de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde/Vastgoedkunde. In het vastgoed deed hij ervaringen op bij woningbouwverenigingen Elan wonen en Stadgenoot.
 

Chantal de Meer
Commercieel medewerker

Chantal@bedrijfslocatie.nl
023-5251525

Na haar studie commerciële economie is Chantal in 2015 begonnen bij Bedrijfslocatie.NL. Chantal is een positieve duizendpoot, iets wat perfect past bij haar functie als commercieel medewerker. Ieder pand is anders, het verzamelen van alle informatie en de mogelijkheden bekijken vindt zij het meest interessant. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, uw bedrijf of uw pand? Chantal helpt u graag iets passends te vinden bij uw wensen!
 
   

Daphne Kooijmans
Commercieel medewerker

Daphne@bedrijfslocatie.nl
023-5251525

Reeds voor haar afstuderen in Commerciele Economie, werkte Daphne al voor Van der Schaaf en Kooijmans makelaars. Zij wilde meer van de wereld zien - en reisde voor een jaar af naar Australië. Na terugkeer ging zij echter meteen fulltime aan de slag voor Bedrijfslocatie.NL. Zij hou zich  o.m. bezig met taxaties en heeft dermate passie voor het vak ontwikkeld, dat zij binnenkort ook de opleiding tot makelaar start.
 
   
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring