Verkoop-makelaar Haarlem & Omgeving

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Verkoopmakelaar: wij brengen uw woning onder de aandacht bij de juiste kopers!

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw woning een thuis is voor potentiële kopers. Onze beëdigde verkoopmakelaars met een enthousiast commercieel team, eerlijk advies en een perfecte marketing dragen bij aan dat succes. 

Verkoopmakelaar sinds 1981

Alleen met de juiste verkoopstrategie wordt uw woning snel en tegen de best mogelijke voorwaarden verkocht. Met 42 jaar ervaring en een team van 4 makelaars begeleiden wij u volledig door het gehele proces. Gezamenlijk met ons team van de binnendienst zitten we altijd bovenop het complete verkoopproces. 

Persoonlijke aandacht

Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning, daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u. Wij stellen u uitgebreid voor aan ons gehele team en voor elke vraag is er altijd wel iemand beschikbaar. Hieronder leggen we u graag uit hoe we in 5 stappen uw huis verkopen!

Onze werkwijze
bij uw verkoop

Vrijblijvend verkoopgesprek

Elke succesvolle verkoop begint met deskundig advies. Een eerlijk advies over de waarde, vraagprijs, de strategie en de verkoopkansen. Een juiste waardebepaling is van groot belang. Want met een reële vraagprijs verkoopt u tegen de prijs. Nodig ons uit voor een afspraak bij u thuis!

Duidelijke verkoopplan

Na een afgeronde intake stellen wij een volledig verkoopplan voor u op. Hierin kijken wij uiteraard voor welke doelgroep uw woning het meest geschikt is en stemmen daar een actief marketingplan op af. Wij zorgen ervoor dat geen enkele zoeker uw woning mist middels onze online kanalen en uitgebreide netwerk in de branche. Ook brengen we voor u in kaart hoe we de onderhandelingen in zullen gaan en wat de beste verkooptechniek voor uw woning is zodat de biedingen aansluiten bij uw wensen. 

Bezichtigingen

De eerste geïnteresseerde melden zich! Wij plannen direct de bezichtigingen in met de potentiële kopers  op de momenten dat het u het beste uitkomt. Tijdens de bezichtigingen staan wij de potentiële kopers te woord en laten wij ze alle voordelen en eigenschappen van uw woning zien.

Onderhandelingen

Wij voeren de volledige onderhandeling voor u, uiteraard doen we dit volledig in overleg en brengen we u van elke stap op de hoogte.

Verkoop

Er is een match! We zijn tot een akkoord gekomen en zetten alle praktische zaken voor je in werking. Wij stellen de koopovereenkomst op en nemen deze met u door. Als alles is ondertekend, wordt het dossier overgedragen aan de notaris. We zien elkaar weer bij de overdracht en zorgen ervoor dat u de verkoop volledig stressvrij kan afsluiten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Pieter

Kooijmans

Makelaar & Taxateur

Daphne

Kooijmans

Kandidaat makelaar

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!