Bedrijfs-makelaar voor de aanhuur van bedrijfsruimte

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Bent u op zoek naar een makelaar die voor u de huurbemiddeling verzorgt? De makelaars van Bedrijfslocatie.nl zijn hier al tientallen jaren in gespecialiseerd. Door het uitgebreide netwerk en veel contact met andere makelaarskantoren vergroot u uw kansen op het vinden van het ideale huurobject. We zijn vaak als één van de eerste op de hoogte van nieuwe huurobjecten.

Volledige zoekopdracht of deeldienst?

Onze ervaren aankoopmakelaars begeleiden u van A tot Z,  waaronder juridisch, bouwkundig en milieu technisch advies. Heeft u al iets op het oog? Vanaf dit moment kunt u ons ook inschakelen. Kortom, de makelaars van Bedrijfslocatie.nl sporen het vastgoed op dat u zoekt en voeren ook onderhandelingen voor de meest gunstige aankoopprijs en voorwaarden.

Vrijblijvend zoeken via Bedrijfslocatie.nl

Vrijblijvend zoeken via Bedrijfslocatie.nl
Zoek nu direct in ons aanbod of schrijf u in voor onze gratis zoekopdracht. Bij nieuw aanbod in onze portefeuille sturen wij u een e-mail. Deze zoekopdracht is vrijblijvend maar beperkt zich tot het aanbod van Bedrijfslocatie.nl. Bij aangeboden objecten treden wij doorgaans op namens de verhuurder tenzij dit uitdrukkelijk anders wordt aangegeven.

Onze werkwijze

Oriëntatiegesprek

Uw wensen zijn ons vertrekpunt. In een oriëntatiegesprek brengen wij gezamenlijk uw behoefte, wensen en eisen in kaart. Op basis van deze informatie maken we gezamenlijk de juiste zoekcriteria op en starten we de zoektocht. Wij geven u een strategisch huisvestingsadvies voor de huidige en nieuwe locatie. U wordt ingeschreven in ons zoeksysteem zodat u altijd als eerste de nieuwe objecten krijgt toegestuurd.

Bezichtigingen

Komt er een passende locatie voorbij? Dan plannen wij direct een bezichtiging in. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en zorgen ervoor dat u op de juiste manier naar uw mogelijke nieuwe kantoor, winkel of bedrijfspand kijkt. Wij kijken voor u naar de praktische zaken en de bouwkundige staat. Na afloop evalueren wij samen het object en geven wij een weloverwogen advies.

Onderhandelingen

Na de bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan gaan wij er alles aan doen om de aanhuur te realiseren. Wij leiden voor u de onderhandelingen en zoeken daarin naar de juiste balans om tot de beste huurprijs te komen. Wij bespreken uw vragen en overwegingen met u en regelen waar nodig aanvullend onderzoek.

Huurcontract & onderzoek

Het huren van een nieuw bedrijfspand is niet iets wat u dagelijks doet en komt alleen tot stand als u er echt achterstaat. Na het sluiten van de deal, wordt de huurovereenkomst opgesteld. Deze bekijken wij kritisch zodat u precies weet waar u voor tekent. Ook begeleiden we bij eventuele onderzoeken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt er iets niet in orde tijdens een inspectie? Dan gaan wij voor u opnieuw naar de onderhandel tafel.

Oplevering

Iedereen verzamelt bij het object voor de inspectie, is alles in dezelfde staat als tijdens de bezichtiging? Zo ja, dan wordt alles vastgelegd in een proces verbaal van oplevering en krijgt u de sleutels overhandigd.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Paul

Wijkhuizen

Register Makelaar Taxateur

Anouk

DEKKER

Assistent makelaar

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!