Van der Schaaf en Kooijmans makelaars

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Vanuit Van der Schaaf en Kooijmans makelaars helpen wij u graag verder met verkoop, aankoop, taxatie, verhuur of advies.

Bent u op zoek naar een makelaar voor uw woning in Haarlem en wijde omgeving?

Verkoop en verhuur van een woning

Als woningmakelaar geven wij u deskundig advies over de waarde, vraagprijs en de te kiezen strategie. Een uitstekende presentatie en actieve marketing van uw woning zorgen ervoor dat uw pand opvalt. De makelaars van Van der Schaaf en Kooijmans makelaars staan voor totale begeleiding bij verkoop of verhuur.

Aankoop van een woning

Van der Schaaf en Kooijmans makelaars is altijd op zoek naar interessante woningen. Van bezichtiging tot aankoop begeleiden wij u bij het betrekken van uw nieuwe woning. Dagelijks worden actuele koopaanbiedingen voor u geselecteerd. 

Taxatie

Voor een taxatie van uw woning kunt u ook bij ons terecht. Onze taxatierapporten zijn uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) onze taxatierapporten van woningen.

Gecombineerde objecten

Bedrijfsmatig vastgoed met woningen is een vak apart, maar wel een vak waarin wij gespecialiseerd zijn. Voor de verkoop of verhuur van gecombineerde objecten heeft u een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar nodig die bovendien beschikt over kennis van de lokale woningmarkt. Bedrijfslocatie.nl werkt samen onze woningmakelaardij of uw eigen woningmakelaar en bieden u de meest complete marktbenadering. Deze samenwerking vergroot de kans op een succesvolle transactie. Lees meer over het verhuren of verkopen van uw bedrijfsruimte met woning.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!