Beleggings-objecten en beheer van vastgoed

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het aan- of verkopen van een beleggingsobject? Bij bedrijfslocatie.nl bent u aan het juiste adres. Wij kennen de markt voor vastgoedbeleggingen en objecten voor herontwikkeling. Wij zijn op de hoogte van het actuele aanbod en welke locaties op de markt komen. Naast het verzamelen van deze informatie adviseren wij of het aanbod past bij uw verwachtingen en wensen. Niet alleen verzamelen wij deze informatie, maar wij adviseren ook of het aanbod aansluit bij uw verwachtingen en wensen.

Aankopen van een belegging

Wij weten dat het bij beleggen draait om goed vastgoedrendement en een degelijke investering. Samen met u gaan wij opzoek naar uw ideale belegging. Bij aankoop hiervan kunt u rekenen op:

 • Taxatie beleggingswaarde
 • Rendementsanalyse
 • Scenario analyse
 • Analyse huurder
 • Aankoopadvies
 • Verhuur
 • Vastgoedbeheer

Verkopen van een belegging

Bij het verkopen van een belegging gaat het los van het vinden van de juiste koper, ook om goede communicatie met de huurder(s). Wij helpen u bij het soepel laten verlopen van de eigendomsoverdracht en u kunt onder andere rekenen op:

 • Taxatie beleggingswaarde
 • Scenario analyse
 • Sale / lease back
 • Begeleiding bij het volledige verkoopproces

Beheren van uw belegging

Met onze beheerdienst heeft u meer grip op uw huurinkomsten en uw vastgoed. Wij bieden vastgoedmanagement aan met als doel; uw vastgoed beter laten renderen met minder zorgen voor u. Wij beheren woningen, winkel/woonhuizen, winkels, bedrijfspanden, kantoren, zorgcentra en horecaobjecten. Met technisch, financieel en commercieel beheer bieden wij u het totale pakket. Deeldiensten zijn ook mogelijk. 

Financieel beheer

Onder financieel beheer wordt verstaan het verzorgen van de huurincasso, huur indexering, verrekening van servicekosten, het voeren van een duidelijke object administratie, termijnbewaking huurcontracten, optioneel verzekeren en het afhandelen van alle correspondentie met huurders. Met meer dan 30 jaar ervaring met financieel beheer van vastgoed nemen wij u effectief en efficiënt veel werk uit handen.

Technisch beheer

Bij technisch beheer verzorgen wij alle bouwkundige en (installatie)technische onderdelen van het object. De bewaking van goed onderhoud van het object en het behandelen van de wensen en klachten van de huurders.

Commercieel beheer

Met commercieel beheer verzorgen wij een optimaal vastgoedrendement. Hieronder vallen onder andere contract (her)onderhandelingen, huurherziening, termijnbewaking, uitbrengen van verbetervoorstellen, verhuur- en objectmarketing en het opstellen van huurovereenkomsten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!