Ons kantoor & Team

Van der Schaaf & Kooijmans makelaars is gevestigd midden in het winkelcentrum van Bloemendaal en zeer centraal in Haarlem in de Waarderpolder. Met onze kantoren zijn wij werkzaam in de brede regio Zuid-Kennemerland. Dit is het gebied dat zich uitstrekt van de IJmond tot de Haarlemmermeer, de Bollenstreek en Amsterdam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stap gerust eens bij ons binnen of neem een kijkje in onze etalage.

Giel

van der Schaaf

Register Makelaar Taxateur

Het is belangrijk om alles uit een pand te halen wat er in zit, niet alleen financieel maar ook qua presentatie. Samen met de klant uitzoeken wat een object uniek maakt, vindt Giel één van de leukste onderdelen van zijn vak.

Giel is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Business en NVM Wonen. Als makelaar – taxateur is Giel gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Wonen/MKB.

Al jaren is Paul actief in de makelaardij, zowel de bedrijfsmakelaardij als de woningmakelaardij is bekend terrein voor hem. U kunt bij hem terecht voor al uw vragen over taxaties, beleggingen, aankoop, verkoop, verhuur of gewoon een advies.

Paul is beëdigd makelaar NVM en Lid van NVM Business. Als makelaar – taxateur is Paul gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Paul

Wijkhuizen

Register Makelaar Taxateur

Anouk

Dekker

Assistent makelaar

In plaats van problemen te zien, focust Anouk zich op het vinden van oplossingen en mogelijkheden zodat klanten goed en soms ook verrassend worden geholpen. Zij gelooft in een persoonlijke benadering en staat altijd klaar om te luisteren naar de behoeften en wensen van haar klanten. 

Na jaren ervaring in zowel de woning- als bedrijfsmakelaarsdij is Bianca in 2022 bij Bedrijfslocatie.nl begonnen. Zij is een echte allrounder en helpt vanuit kantoor Haarlem alle klanten met hun vragen. Bezichtigingen plannen, dossiers voorbereiden of taxaties uitwerken, Bianca doet het allemaal.

Bianca

Werkhoven

Commercieel medewerker binnendienst

Pieter

Kooijmans

Register Makelaar Taxateur

Pieter is een makelaar in hart en nieren en heeft een grote passie voor het vak. Of het nou gaat om aankoop, verkoop of taxatie, je kan voor alles bij hem terecht.

In 1995 maakte Pieter de overstap van de bankwereld naar de makelaardij. Pieter is beëdigd makelaar NVM en lid van NVM Wonen. Als makelaar – taxateur is Pieter gecertificeerd bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Wonen/MKB.

Daphne kreeg het vak al met de paplepel ingegoten, maar dat is niet de enige reden waarom zij werkzaam is in de makelaardij. De afwisseling tussen de woningmakelaardij, bedrijfslocatie en nieuwbouw maakt geen dag hetzelfde. Contact met mensen is wat zij leuk vindt en goed in is.

Daphne is kandidaat makelaar en lid van NVM Wonen. 

Daphne

Kooijmans

Kandidaat Register Makelaar

ArieJan

van der Schaaf

Register Makelaar Taxateur

In 1977 maakte ArieJan de overstap als inspecteur van de Hypotheekbank naar de Makelaardij. ArieJan werkt sinds 1981 bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars waarna hij in 2008 de stap maakte naar Bedrijfslocatie.nl om de bedrijfstak van het makelaarskantoor op de kaart te zetten.