Vastgoed- en project-ontwikkeling

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Bent u vastgoedontwikkelaar en heeft u plannen om vastgoed te (her)ontwikkelen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een duidelijk en deskundig advies over uw vastgoedproject. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedbeheer, projectontwikkeling en vastgoedontwikkeling. Onze professionele adviseurs helpen u inzichtelijk te maken hoe de markt ervoor staat, wat de verwachtingen zijn en hoe u hierop het beste kunt anticiperen met uw vastgoed.

Advies op maat

Aan de hand van uw doelstellingen kunnen wij u met advies op maat vertellen of deze haalbaar en reëel zijn. Een oude loods wordt een nieuwe fabriek, een leegstaand kantoor wordt getransformeerd tot woningen of een garagebedrijf wordt een hip restaurant. Met vastgoed kunt u alle kanten op. Onze adviseurs in vastgoedontwikkeling bieden u zekerheid met juridische expertise, lokale marktkennis en zijn op de hoogte van de actuele verhuur- en verkoopprijzen.

Begeleiding bij de verkoop

Begeleiding bij de verkoop
Als de plannen eenmaal definitief zijn, is het tijd om te verkopen. Dit is de volgende stap waarin wij u graag begeleiden. Wij kunnen de volledige verkoop voor u uit handen nemen maar deeldiensten zijn ook mogelijk. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we met u bespreken diensten aansluiten bij uw wensen.

Taxeren van een ontwikkellocatie

Heeft u een ontwikkellocatie waarvan u een taxatie nodig heeft? Onze taxateurs kunnen aan de hand van alle beschikbare stukken een waarde bepalen in de huidige staat en van de toekomstige situatie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze pagina over taxeren. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Giel

VAN DER SCHAAF

Register Makelaar Taxateur

Daphne

Kooijmans

Register Makelaar Taxateur

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!