Bedrijfs-makelaar voor de aankoop van bedrijfsruimte

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Zoekt u een makelaar voor de aankoop van een bedrijfspand? Wij helpen u met meer dan 40 jaar ervaring. Door onze kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt en ons opgebouwde netwerk weten wij als eerste welke objecten op de markt komen. Wij begeleiden bedrijven, instellingen, beleggers en particulieren bij de aankoop van commercieel vastgoed.

Volledige zoekopdracht of deeldienst?

Onze ervaren aankoopmakelaars begeleiden u van A tot Z,  waaronder juridisch, bouwkundig en milieu technisch advies. Heeft u al iets op het oog? Vanaf dit moment kunt u ons ook inschakelen. Kortom, de makelaars van Bedrijfslocatie.nl sporen het vastgoed op dat u zoekt en voeren ook onderhandelingen voor de meest gunstige aankoopprijs en voorwaarden.

Vrijblijvende zoekopdracht

Zoek nu direct in ons aanbod of schrijf u in voor onze gratis zoekopdracht. Bij nieuw aanbod in onze portefeuille sturen wij u een e-mail. Deze zoekopdracht is vrijblijvend maar beperkt zich tot het aanbod van Bedrijfslocatie.nl. Bij aangeboden objecten treden wij doorgaans op namens de verhuurder tenzij dit uitdrukkelijk anders wordt aangegeven. 

Onze werkwijze

Oriëntatiegesprek

Uw wensen zijn ons vertrekpunt! In een oriëntatiegesprek brengen wij gezamenlijk uw behoefte, wensen en eisen in kaart. Op basis van deze informatie maken we gezamenlijk de juiste zoekcriteria op en starten we de zoektocht. U wordt ingeschreven in ons zoeksysteem zodat u altijd als eerste de nieuwe objecten krijgt toegestuurd.

Aankoopbezichtigingen

Komt er een passende locatie voorbij? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en zorgen ervoor dat u op de juiste manier naar uw mogelijke nieuwe kantoor, winkel of bedrijfspand kijkt. Wij kijken voor u naar de praktische zaken en bouwkundige staat. Na afloop evalueren we samen het object en geven wij een weloverwogen advies.

Onderhandelingen

Na bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan gaan we er alles aan doen om de aankoop te realiseren. Wij leiden voor u de onderhandelingen en zoeken daarin naar de juiste balans om tot de beste aankoopprijs te komen. Wij bespreken uw vragen en overwegingen met u en regelen waar nodig aanvullend onderzoek.

Koopakte & onderzoek

De aankoop van een nieuw bedrijfspand of belegging is niet iets wat u dagelijks doet en komt alleen tot stand als u er echt achterstaat. Na het sluiten van de deal, wordt de koopakte opgesteld. Deze bekijken wij kritisch zodat u precies weet waar u voor tekent. Ook begeleiden we mogelijk onderzoek zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Blijkt er iets niet in orde? Dan gaan wij voor u opnieuw naar de onderhandel tafel.

Financiering

U heeft aan het begin van het traject al een oriënterend gesprek gehad bij een financieel adviseur. Nu is het moment om alles definitief te maken.

Oplevering

Op de afgesproken datum starten wij bij het object voor de inspectie. Hier wordt de staat van het object gecontroleerd. Daarna gaan alle partijen naar de notaris. Hier tekent u voor de aankoop van het nieuwe pand en krijgt u de sleutels. Hierna stopt onze dienstverlening niet en kunt u ook nog met uw vragen bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Paul

Wijkhuizen

Makelaar & Taxateur

Giel

van der Schaaf

Makelaar & Taxateur

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!