Bedrijfs-makelaar voor verhuur van bedrijfsruimte

Actieve
omgevingen

Haarlem
Bloemendaal
Overveen
Heemstede
Aerdenhout
Bentveld
Zandvoort
Velserbroek
Santpoort
Driehuis
IJmuiden
Spaarndam
Hoofddorp
Haarlemermeer

Zoekt u de perfecte makelaar voor de verhuur van uw bedrijfsruimte? Verhuurbemiddeling is ons op het lijf geschreven. Onze makelaars en taxateurs (beëdigd en lid van NVM business) hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en gedegen kennis van de regio. Wij begeleiden u graag bij de verhuur van uw bedrijfspand en voorzien u van deskundig advies.

Verhuur van al uw vastgoed

Heeft u een winkel, praktijkruimte, showroom of kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bijzondere objecten zoals bijvoorbeeld een kerk, schoolgebouw, bedrijfsruimte met woning, maatschappelijk vastgoed of agrarisch vastgoed, ook hier hebben we de juiste kennis voor in huis. Of het nu gaat gaat om lange termijn contracten, flexibele verhuur of deel verhuur, zoals flexplekken of vergaderruimtes. 

Bedrijfsruimte te huur en te koop zetten

Nog geen keuze gemaakt tussen verkoop of verhuur? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfspand zowel te koop als te huur aan te bieden. Hierdoor worden alle potentiële kandidaten voor uw bedrijfsobject benaderd en heeft u de grootste kans op snel resultaat.

Onze werkwijze
bij uw verhuur

Verhuuradvies

Tijdens een uitgebreide intake krijgt u van ons het beste advies over de huurprijs, de verhuurstrategie en de wetgeving m.b.t. uw object verwerkt in het plan van aanpak. De maandhuur, servicekosten, locatie, aanwezige installaties en het opleverniveau zijn hierin belangrijke criteria. Daarna stellen wij samen met u het verhuurplan op.

De perfecte presentatie

Als wij samen de strategie hebben bedacht, moet uw object door iedereen worden gevonden, zowel landelijk als regionaal. Dit doen wij o.a. op Funda in Business, Social media en onze eigen website. De marketing wordt volledig afgestemd op de bedrijfsruimte, locatie en doelgroep waardoor uw bedrijfsruimte zo snel mogelijk wordt verhuurd.

Bezichtigingen

De eerste geïnteresseerde melden zich! Wij plannen direct de bezichtiging in met de potentiële huurders. Tijdens de bezichtigingen staan wij hen te woord en laten wij hen alle voordelen en eigenschappen van uw object zien.

Onderhandelingen

Wij voeren de volledige onderhandeling voor u, uiteraard doen we dit volledig in overleg en brengen we u van elke stap op de hoogte.

Huurderscheck

Wij verzorgen de screening van de huurkandidaat en kredietwaardigheid. Wij controleren referenties, verhuurdersverklaringen,  financiële draagkracht en Wwft check.

Huurcontract

Uw bedrijfspand is kostbaar en we willen uiteraard zo veel mogelijk risico’s afdekken. Daarom maken wij een waterdicht huurcontract met de juiste huurvoorwaarden. Duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder over onderhoud, betalingen en huurperiodes. Dit is de basis voor een goede relatie tussen huurder en verhuurder.

Oplevering

Wij verzorgen voor u de oplevering en maken daarbij een uitgebreide fotorapportage. Na het verhuren van uw object hoeft onze dienstverlening niet te stoppen. Wij kunnen het beheer ook uit handen nemen. Wij regelen het contact met huurders, incasso en indexering, klachtenbehandeling en onderhoud. Dit resulteert in rendement, waarde behoud en uw pand blijft in topconditie. Dit doen wij ook voor woningen en combinatieobjecten. Wilt u hier meer over weten? Kijk op onze beheerpagina.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Giel

VAN DER SCHAAF

Register Makelaar Taxateur

Anouk

DEKKER

Assistent makelaar

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!