UW BEDRIJFSMAKELAAR VOOR VERHUUR VAN BEDRIJFSRUIMTE

Zoekt u de perfecte makelaar of taxateur voor de verhuur van uw bedrijfsruimte in Haarlem, Bloemendaal en omgeving? Verhuurbemiddeling is ons op het lijf geschreven. Onze makelaar- taxateurs hebben jarenlange ervaring (sinds 1985) en veel kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt. Wij beschikken daardoor over een uitgebreid netwerk en gedegen kennis van de regio. Wij begeleiden u graag bij de verhuur van uw bedrijfspand, om zo de ideale kandidaat te vinden.
 

HET BESTE RESULTAAT VOOR VERHUUR VAN UW BEDRIJFSRUIMTE

Met de unieke marketingstrategie van Bedrijfslocatie.NL wordt uw bedrijfspand goed gevonden, uw bedrijfsruimte veel bekeken en zo snel mogelijk verhuurd. Dus wilt u bedrijfsruimte verhuren? Of bent u geïnteresseerd in de verhuur van een winkel, praktijkruimte, showroom of kantoor? Neem contact op met de bedrijfsmakelaars van Bedrijfslocatie.NL. Wij zijn beëdigde bedrijfsmakelaars, lid van NVM Business en als taxateur gecertificeerd bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (N.R.V.T.) in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (RT) en Wonen (RMT). Kortom, succes verzekerd en kwaliteit gegarandeerd.
 

VOOR VERHUUR VAN UW BEDRIJFSPAND KUNT U REKENEN OP:

 •    plan van aanpak verhuur bedrijfsmatig vastgoed
 •    verhuurstrategie bedrijfsruimte en vastgoedmarkt
 •    bedrijfspand landelijk en regionaal onder de aandacht
 •    verhuurpresentatie bedrijfsruimte op funda in business en diverse andere websites
 •    verzorgen topnotering bedrijfspand op funda in business
 •    marketing via social media waaronder Facebook, LinkedIN en Twitter
 •    vastgoedmarketing afgestemd op de bedrijfsruimte, locatie en doelgroep
 •    bezichtiging van de bedrijfsruimte
 •    onderhandeling over alle huurvoorwaarden
 •    juridische, milieukundige en planologische check
 •    screening huurkandidaat en kredietwaardigheid
 •    opstellen huurcontract en toelichting
 •    oplevering bedrijfsruimte en nazorg
 •    deskundig advies, tijdwinst en minder zorgen
 •    de beste verhuurtransactie onder de beste huurvoorwaarden

 

BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR EN TE KOOP ZETTEN

Weet u nog niet of verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte voor u de beste oplossing is? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfspand zowel te koop als te huur aan te bieden. Hierdoor worden alle mogelijke kandidaten voor uw bedrijfsobject benaderd en heeft u de grootste kans op snel resultaat.
 

FLEXIBEL (VER)HUREN EN KLEINE BEDRIJFSRUIMTEN

Ook voor de verhuur van kleine kantoorruimten, bedrijfsruimten en opslagruimte, flexibele verhuur, deelverhuur, flexibele kantoorruimte, kantoorkamers, zzp ruimten, flexplekken, werkplekken, tijdelijke verhuur van kleine of grotere bedrijfsruimten, vergader- en congresruimten, verhuurconcepten, zorgcentra, zorgvastgoed, maatschappelijk vastgoed, winkelcentra, agrarisch vastgoed, grond en bijzondere objecten zoals kerken en schoolgebouwen en incompany verhuur bieden onze bedrijfsmakelaars diverse oplossingen. Bij deze objecten en concepten geloven wij in maatwerk. Hierover gaan wij graag met u in gesprek om samen te bepalen hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn.


BEDRIJFSRUIMTE MET WONING VERHUREN

Voor de verhuur van woningen, uw woon-/winkelpand of bedrijfspand met woning heeft Bedrijfslocatie.NL uitstekende oplossingen. Verhuur van bedrijfsmatig vastgoed is werk voor onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaars. De gezamenlijke verhuur via onze woningmakelaardij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars of uw eigen woningmakelaar en gecombineerde aanbiedingen zorgen voor succesvolle verhuur van bedrijfsruimten met woning en garanderen de meest complete marktbenadering.
Neem contact op voor een afspraak via 023-5251525 of info@bedrijfslocatie.nl

Of vul het contactformulier hieronder in voor aanvullende informatie of toelichting op uw verzoek:

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring