UW BEDRIJFSMAKELAAR VOOR VERKOOP VAN BEDRIJFSRUIMTE


 

VOOR VERKOOP VAN UW BEDRIJFSPAND KUNT U REKENEN OP:

Wilt u een bedrijfspand verkopen? Of wellicht een winkel verkopen? Dan is het belangrijk een bedrijfsmakelaar te vinden die thuis is in de bedrijfsmatige vastgoedmarkt. Zowel bij de verkoop van uw bedrijfspand als de verkoop van een winkel of kantoor kunt u bouwen op de bedrijfsmakelaars van Bedrijfslocatie.NL. Wij zijn al vele jaren actief in de verkoop van bedrijfsonroerendgoed en verzorgen een uitstekende verkoopbemiddeling. Doordat Bedrijfslocatie.NL zowel verkopers als kopers voor eigen gebruik en investeerders in de portefeuille heeft, kunnen wij vraag en aanbod snel bij elkaar brengen.


ALTIJD DE JUISTE VERKOOPSTRATEGIE

Bij het verkopen van uw bedrijfspand of het verkopen van een winkel betekent dit (mede door onze unieke marketingformule) dat uw bedrijfspand of winkel goed wordt gevonden, veel wordt bekeken en over het algemeen snel wordt verkocht.


Voor de verkoop van een bedrijfspand, winkel, praktijkruimte, showroom, kantoor of beleggingsobject, neemt u contact op met Bedrijfslocatie.NL; een betrouwbare vastgoedspecialist in Haarlem met tientallen jaren ervaring. Wij zijn beëdigde bedrijfsmakelaars, lid van NVM Business en als taxateur gecertificeerd bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (N.R.V.T.) in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (RT) en Wonen (RMT). Kortom, succes verzekerd en kwaliteit gegarandeerd.

 

VOOR VERKOOP VAN UW BEDRIJFSPAND KUNT U REKENEN OP:

 •    plan van aanpak verkoop bedrijfsmatig vastgoed
 •    verkoopstrategie bedrijfsruimte en vastgoedmarkt
 •    bedrijfspand landelijk en regionaal onder de aandacht
 •    verkooppresentatie bedrijfsruimte op funda in business en diverse andere websites
 •    verzorgen topnotering bedrijfspand op funda in business
 •    marketing via social media waaronder Facebook, LinkedIN en Twitter
 •    bezichtiging van de bedrijfsruimte
 •    onderhandeling over alle verkoopvoorwaarden
 •    juridische, milieukundige en planologische check
 •    screening koper / financiering bedrijfsruimte
 •    opstellen koopakte en toelichting
 •    oplevering bedrijfsruimte en nazorg
 •    deskundig advies, tijdwinst en minder zorgen
 •    de beste verkooptransactie onder de beste verkoop voorwaarden

 

BEDRIJFSRUIMTE TE KOOP EN TE HUUR ZETTEN

Weet u nog niet of verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte voor u de beste oplossing is? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfspand zowel te koop als te huur te zetten. Hierdoor worden alle mogelijke kandidaten voor uw bedrijfsobject benaderd en heeft u de grootste kans op snel resultaat.

Wilt u meer informatie, of een afspraak maken voor een verkoop-/verhuur advies? Vul dan onder deze pagina het contactformulier in.

 

BEDRIJFSRUIMTE MET WONING VERKOPEN

Wij bieden de perfecte combinatie qua dienstverlening als het gaat om de verkoop van uw woon-winkelruimte in Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Verkoop van bedrijfsmatig vastgoed is werk voor een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar en verkoop van een woning is werk voor onze woning makelaar Van der Schaaf & Kooijmans. Wij gaan dan ook voor een gecombineerde verkoop, want dit levert de beste aanbieding op. Ook wanneer u een eigen makelaar heeft is deze match succesvol. Wij garanderen de meest complete marktbenadering. Neem contact op voor een afspraak via 023-5251525 of info@bedrijfslocatie.nl

Of vul het contactformulier hieronder in voor aanvullende informatie of toelichting op uw verzoek: 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring